Umumiy ovqatlanish korxonalarida xizmat ko‘rsatish sifatini oshirishda diversifikatsiyalangan milliy hunarmandchilik mahsulotlaridan foydalanishning ahamiyati

Umumiy ovqatlanish korxonalarida xizmat ko‘rsatish sifatini oshirishda diversifikatsiyalangan milliy hunarmandchilik mahsulotlaridan foydalanishning ahamiyati

Авторы

  • Ruziyeva Gulinoz Fatilloyevna
  • Raximova Dilorom Sulaymonovna

##semicolon##

https://doi.org/10.5281/zenodo.13685574

##semicolon##

хizmat, xizmat ko‘rsatish, transformatsiya, servis xizmatlari, umumiy ovqatlanish, sifat, diversifikatsiya, milliy hunarmandchilik.

Аннотация

Maqolada umumiy ovqatlanish korxonalari, ularda xizmat sifati va uni oshirishning yo‘llari, zamonaviy konsepsiyalari
haqida so‘z boradi. Korxona boshqaruvi jarayonida xizmat ko‘rsatish sifatini oshirish hamda diversifikatsiyalangan
milliy hunarmandchilik mahsulotlaridan foydalanish yo‘llari bo‘yicha takliflar keltirilgan.

Author Biographies

Ruziyeva Gulinoz Fatilloyevna

BuxMTI “Ovqatlanishni tashkil etish
va servis” kafedrasi assistenti

Raximova Dilorom Sulaymonovna

BuxDU Xizmat ko‘rsatish tarmoqlar
iqtisodiyoti stajyor-tadqiqotchisi

Downloads

Опубликован

2024-08-09
Loading...