Umumiy ovqatlanish korxonalarida xizmat ko‘rsatish sifatini oshirishda diversifikatsiyalangan milliy hunarmandchilik mahsulotlaridan foydalanishning ahamiyati

Umumiy ovqatlanish korxonalarida xizmat ko‘rsatish sifatini oshirishda diversifikatsiyalangan milliy hunarmandchilik mahsulotlaridan foydalanishning ahamiyati

Authors

  • Gulinoz Ruziyeva
  • Dilorom Raximova

DOI:

https://doi.org/10.5281/zenodo.13685574

Keywords:

хizmat, xizmat ko‘rsatish, transformatsiya, servis xizmatlari, umumiy ovqatlanish, sifat, diversifikatsiya, milliy hunarmandchilik.

Abstract

Maqolada umumiy ovqatlanish korxonalari, ularda xizmat sifati va uni oshirishning yo‘llari, zamonaviy konsepsiyalari
haqida so‘z boradi. Korxona boshqaruvi jarayonida xizmat ko‘rsatish sifatini oshirish hamda diversifikatsiyalangan
milliy hunarmandchilik mahsulotlaridan foydalanish yo‘llari bo‘yicha takliflar keltirilgan.

Author Biographies

Gulinoz Ruziyeva

BuxMTI “Ovqatlanishni tashkil etish
va servis” kafedrasi assistenti

Dilorom Raximova

BuxDU Xizmat ko‘rsatish tarmoqlar
iqtisodiyoti stajyor-tadqiqotchisi

Downloads

Published

2024-08-09
Loading...